עמוד ראשי מירק סקריפטינג מירק סקריפטינג [עזרה] בסקריפט JOIN

[עזרה] בסקריפט JOIN

mIRC Scripting - בפורום זה תינתן תמיכה בסקריפטים וכן גם אפשרות לבקשת סניפטים או תוספים, ניתן גם להציג בפורום זה קודים לפני פירסומם.

פורסם: 22 אוגוסט 2010, 17:54
טוב אז ככה, בניתי את הסקריפט הזה ושאני לוחץ Join אז זה נכנס רק לערוץ הראשון שהגדרתי ולא לכל הערוצים שהגדרתי.
menu * {
  Join Channels
  .Add Channel:unset %addchan | set %addchan $?"Add Channel" | if (%addchan) { set %chans $addtok(%chans,%addchan,32) }
  .Remove Channel:unset %remchan | set %remchan $?"Remove Channel" | if (%remchan) { set %chans $remtok(%chans,%remchan,32) }
  .Channels:echo -a Channels Are: ( $+ $numtok(%chans,32) $+ ) %chans
  .Join:join %chans | timer 1 20 close -m
}

תודה לעוזרים

פורסם: 22 אוגוסט 2010, 19:26
יש לך מספר בעיות בקוד.
1. ברגע שאתה רוצה להשתמש בכמה פקודות אתה צריך להכניס אותם לסוגריים מסולסלים
לא טוב
  .Add Channel:unset %addchan | set %addchan $?"Add Channel" | if (%addchan) { set %chans $addtok(%chans,%addchan,32) }

טוב
  .Add Channel:{ unset %addchan | set %addchan $?"Add Channel" | if (%addchan) { set %chans $addtok(%chans,%addchan,32) } }

2.
הפקודה join לא מסוגלת להכנס לכמה ערוצים ביחד. כלומר אתה צריך להשתמש בלולאה
var %x 1
while ($gettok(%chans,%x,32)) {
join $v1
inc %x
}

הקוד המלא:
menu * {
  Join Channels
  .Add Channel:{ unset %addchan | set %addchan $?"Add Channel" | if (%addchan) { set %chans $addtok(%chans,%addchan,32) } }
  .Remove Channel:{ unset %remchan | set %remchan $?"Remove Channel" | if (%remchan) { set %chans $remtok(%chans,%remchan,32) } }
  .Channels:echo -a Channels Are: ( $+ $numtok(%chans,32) $+ ) %chans
  .Join:{ var %x 1 | while ($gettok(%chans,%x,32)) { join $v1 | inc %x } | timer 1 20 close -m }
}
נערך לאחרונה על ידי vendetta בתאריך 22 אוגוסט 2010, 23:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation
Amen
תמונה
אפשר למצוא אותי בערוץ החברים שלי בקווקנט tomer2k#

ofek012
משתמש רשום
Re: עזרה בסקריפט
פורסם: 22 אוגוסט 2010, 21:37
עדיין לא עובד אחי...

פורסם: 22 אוגוסט 2010, 23:18
צודק , ערכתי . פשות שחכתי ( אחד בלולאה
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation
Amen
תמונה
אפשר למצוא אותי בערוץ החברים שלי בקווקנט tomer2k#

חזור אל מירק סקריפטינג