עמוד ראשי מירק סקריפטינג ארכיון [פרסום] שעון מעורר - Alarmclock

[פרסום] שעון מעורר - Alarmclock

ארכיון האתר הוא לנושאים שלא נמצאו לנכון לפרסום אך בכל זאת יכולים להוות שימוש.

הצטרף: 13 יולי 2010, 16:40
הודעות: 37
פורסם: 21 יולי 2010, 23:18
שם הקוד: Alarmclock
יוצר: KaryoS
גירסא: 1.1
תיאור: שעון מעורר למירק
הפעלה: נכנסים לדיאלוג מגדירים זמן וצלצול שרוצים ולוחצים Start
תמונה: תמונה
menu * {
  Alarmclock: { .dialog -m Alarmclock Alarmclock }
}
alias StartTime {
  if (%ACTime == $gettok($time,1-2,58)) || (%ACTime == $+($abs($calc($gettok($time,1,58) -12)),:,$gettok($time,2,58))) { .splay %ACSound | .showmirc -r | .timer 1 1 flash | .timerst off | .echo -ast Alarmclock offline now. }
}
dialog Alarmclock {
  title "Alarmclock"
  size -1 -1 65 36
  option dbu
  edit "", 1, 26 2 38 8, center
  text "Set Time:", 2, 2 2 24 8
  button "...", 3, 52 26 11 8
  edit "Select Sound", 5, 1 25 51 10, read autohs
  button "Start", 8, 2 12 28 12
  button "Stop", 9, 35 12 28 12
}

On *:Dialog:Alarmclock:sclick:*: {
  if ($did == 3) { set %ACSound $sfile($mircdir $+ *.mp3,Select a Sound File) | if (%ACSound) did -ra $dname 5 %ACSound }
  if ($did == 8) {
    set %ACTime $did(1) {
      if ($regex($did(1),/^\d\d:\d\d$/) == 0) { noop $$input(Error! Invalid Hour!,ho,Error) | goto END }
    }
    if (!%ACSound) { noop $$input(Error! You must Select a Sound File!,ho,Error) | halt }
    if (!%ACTime) { noop $$input(Error! You must Select Time!,ho,Error) | halt }
    .timerst 0 1 StartTime
    .echo -ast Alarmclock started now.
  }
  if ($did == 9) { .timerst off | .splay stop | .echo -ast Alarmclock offline now. | unset %ACSound | unset %ACTime }
  :END
}
on *:dialog:Alarmclock:init:*: {
  if (%ACTime) did -ra $dname 1 %ACTime
  if (%ACSound) did -ra $dname 5 %ACSound
}

אם יש מה לתקן תגידו :D
נערך לאחרונה על ידי KaryoS בתאריך 23 יולי 2010, 15:27, נערך 3 פעמים בסך הכל.

הצטרף: 13 יולי 2010, 22:32
הודעות: 2
פורסם: 21 יולי 2010, 23:40
רשום בסניפט
.timerst 0 1 StartTime

אבל איפה האליאס

הצטרף: 13 יולי 2010, 16:40
הודעות: 37
פורסם: 21 יולי 2010, 23:43
Tamir-SH כתב:
רשום בסניפט
.timerst 0 1 StartTime

אבל איפה האליאס

תוקן

הצטרף: 01 יולי 2010, 07:18
הודעות: 95
פורסם: 22 יולי 2010, 08:21
חמוד מאוד, תודה.
תמונה

הצטרף: 29 יוני 2010, 16:13
הודעות: 111
פורסם: 22 יולי 2010, 09:32
קוד חמוד.
מספר הערות:
  • במקרה והפעלת את הטיימר בסרבר מסוים, ויצאת ממנו אז הטיימר ייסגר איתו, לכן השתמש בסוויץ i כדי שהטיימר יפעל גם אם תצא מהסרבר שבו הפעלת את הטיימר ותשתמש גם בסוויץ o כדי שהטיימר יפעל גם אם התנתקת מהסרבר.
  • אין טעם להפעיל כל שניה אליאס שיבדוק אם השעה בשעון מעורר היא גם השעה הנוכחית, אתה יכול פשוט להכניס לטיימר את השעה.
    בקיצור שניהם ביחד יראו כך:

    .timerst -io %ACTime 1 0 <command>
  • כאשר הגיע הזמן של השעור מעורר, בצע את הפעולה flash/
  • תעשה אפשרות שממקום הכנסת צליל, יהיה ביפ... beep/

הצטרף: 15 יולי 2010, 17:19
הודעות: 24
פורסם: 22 יולי 2010, 11:16
יפה מאוד D:
תותח אתה עמית 3>

הצטרף: 01 יולי 2010, 12:45
הודעות: 28
פורסם: 22 יולי 2010, 16:27
נחמד מאוד.

תעשה גם אפשרות להכניס מספר שעות או דקות במקום שעה מדוייקת .. יכול להיות גם נחמד

הצטרף: 13 יולי 2010, 16:40
הודעות: 37
פורסם: 22 יולי 2010, 16:39
Ventox כתב:
נחמד מאוד.

תעשה גם אפשרות להכניס מספר שעות או דקות במקום שעה מדוייקת .. יכול להיות גם נחמד


אין טעם, פשוט מגדירים שעה וזה עושה את העבודה שלו למה סתם לעשות דבר כזה? זה בדיוק אותו דבר

הצטרף: 15 יולי 2010, 17:19
הודעות: 24
פורסם: 22 יולי 2010, 19:16
למי שאין כח להסתכל מה השעה..
זה דווקא רעיון מה טוב מה שהוא אמר..

נגיד באלי עוד 5 דקות שזה יפעל, למה לא דווקא אחלה רעיון, תעשה את זה :D

הצטרף: 01 יולי 2010, 14:38
הודעות: 77
פורסם: 23 יולי 2010, 13:39
תעשה שמי של הגדיר צליל שזה יעשה BEEP
ותעשה שאם המירק ממוזער שזה יפתח אותו!

הצטרף: 13 יולי 2010, 16:40
הודעות: 37
פורסם: 23 יולי 2010, 15:28
עודכן.

הצטרף: 14 יולי 2010, 17:22
הודעות: 54
פורסם: 25 יולי 2010, 00:46
א. זה לא יעיל עדיף להשתמש בPHONE לשעון מעורר, או בגדר שזה נמצא במחשב (הראי המירק סה"כ במחשב) אז יעדיפו להשתמש בשעון מעורר של המחשב.
הכוונה שלך חמודה לא יותר מזה.

הצטרף: 26 יולי 2010, 16:37
הודעות: 2
פורסם: 26 יולי 2010, 18:05
לא עובד :S
זה לא מפעיל לי את השיר שבחרתי...
זה שמדיה פלייר שלי פועל כל הזמן זה קשור?

הצטרף: 01 יולי 2010, 07:43
הודעות: 368
פורסם: 14 אוגוסט 2011, 07:44
תודה רבה אך התוסף לא נכתב במקצועיות שפורום תוספים עומד בה, ולכן במידה ולא יתוקן בקרוב יועבר למחסן הפורום.
שימו לב: בוטי המשחק שאני בונה לא מתאימים לQuakenet אלא אם כן צויין אחרת.
<+vendetta-> סיאג לחוכמה שתיקה
<+vendetta--> בא לי מוח
<Ninja`> דפקתי נקנקיה


חזור אל ארכיון

cron