יוצר: Disel והמון תודה לKoSHeR וMusTriX על העיצובים והרעיונות
גירסא: 1.0 (ראשונה)
תיאור: בוט של המשחק רולטה, מאוד מהנה וממכר (מנסיון), אפשר לערות איתו תחרויות על פרסים ולראות מי מקום ראשון במה (דוגמאות בתמונות)
הפעלה: זה בא כמירק, ללחוץ על mIRC.exe ולהגדיר אותו לערוץ שבו אתם מעוניינים (Right Ckick -> Set Roulette Channel), הבוט מבוסס על משתמשי קיו (הסבר ב"על הבוט").
דרישות: משתמש קיו לכל מי שרוצה לשחק בבוט (רצוי מאוד שגם לבוט יהיה משתמש קיו), והבוט צריך להיות אופ באותו ערוץ (@)
על הבוט: הבוט עצמו מבוסס על משתמשי קיו כדאי לזכור את כמות הכסף וכל הזכיות וההפסדים של אנשים מבלי שיוכלו לפרוץ אליהם, רצוי שבערוץ הבוט יהיה מוד r+ קבוע, למרות שיש בבוט הגנות מאנשים שאין להם קיו, כל מי שיש לו אופ באותו הערוץ יכול להפעיל ולבצע פקודות על הבוט. אחרי הצגת הלוח יהיה לשחקנים 30 שניות להמר ואז המספר יוצג וכמה כל שחקן הרוויח/הפסיד וכמה כסף יש לו אחרי אותו הימור.
פקודות:
קוד: בחר הכל
!rlt start <number of rounds>
אם אין משחק פעיל זה יתחיל להפעיל תמשחק לפי מספר הסיבובים שצויין, אחרי שנגמרו כל הסיבובים המשחק יפסיק (הבוט מפסיק את המשחק אוטומתית אם אין הימורים במשך 3 סיבובים רצופים)
!rlt stop [Reason]
עוצר את המשחק הפעיל, אם לא צויין סיבה הבוט יראה רק את כינוי האיש בלי סיבה
!rlt reset
מאפס את הבוט, לכל השחקנים יהיה 1000$
!bet <Money> <Option>
מהמר כסף על אפשרות מסויימת, אי אפשר להמר על יותר מהכסף שיש לך, כדי לראות את האפשרויות צריך לרשום !rlt options בזמן של ההימורים, כדי למחוק הימור לרשום: !remove
!top <Money|Wins|Losses|Users>
מציג את 3 השחקנים המובילים בתחום מסויים, אפשרי רק כשהמשחק לא פעיל (כבוי)
!rank [User/Q]
מציג פרטים על השחקן או על משתמש הקיו, אם לא צויין שם או קיו זה יראה פרטים על עצמך
תמונה:
לוח המשחק וההימור:
אם למישהו יגמר הכסף הוא יקבל 1000$ תוך חצי שעה:
ראנקים ואנשים מובילים:
מי שרוצה יכול להכנס לערוץ #Roulette.il
ולראות את הבוט ויותר להבין והכי חושב להנות (אני לא תמיד נמצא בערוץ אז אם אני לא נמצא תחזרו אחר כך בדרך כלל אני תמיד נמצא בו בין הבוקר לאחר הצהריים)
הבוט נבדק על מירק בגירסא 6.35 אז להוסיף לבוט את ה - mIRC.exe